Izložba "Poezija umjetnosti" inspiririrana stihovima pjesnika Bože Hlasteca u Ludbregu u Dvoracu Batthyany i Gradskoj knjižnica i čitaonica Mladen Kerstner, Ludbreg

Sij 29, 2018
Datum događanja: 
Petak, 19 Siječanj, 2018

     Otvorenje izložbe "Poezija umjetnosti" bilo je 19.01.2018. godine u dvorcu Batthyany. Izložbu je otvorio predsjednik Gradskog vijeća gospodin Antun Šimić., a organizator izložbe je gđa. Edita Zlatar – Kutnjak ravnateljica gradske  knjižnice i čitaonice „Mladen Kestner Ludbreg“. Izložba ostaje otvorena do 02.02.2018. godine, do kada traje manifestacija  3. dani Bože Hlasteca u Ludbregu. Na ovoj izložbi sudjeluje 20 - tak slikara sa više od 40 radova iz Koprivnice, Križevaca, Varaždina, Hraščice, Reke i Ludbrega. Na ovoj izložbi izloženi su radovi slikara koji su se prijavili na natječaj i koje je izabrala stručna komisija.

     Na natječaju je izabrano 26 slika, od 12 slikara iz likovne sekcije „Podravka 72“ KUD Podravka: Alen Gjerek, Stanko Gjerek, Barbara Percač, Branka Šinko, Danica Kuzel, Marica Jalšovec, Marina Dvorski, Anđelko Brkić, Marija Stipan, Ivica Kovačević, Marija Turk i Vesna Martinjak.

Sekcija: