Izložba slika članova likovne sekcije “Podravka 72” na, 13 Županijskoj smotri kazališnih amatera

Svibanj 13, 2016
Datum događanja: 
Subota, 2 Travanj, 2016

U subotu 02. travnja 2016. u prostoru Doma kulture u Đurđevcu otvorena je zanimljiva likovna izložba, u sklopu  13. smotre kazališnih amatera Koprivničko-križevačke županije koja se održala 02. i 03. travnja 2016. u đurđevačkom Domu kulture, otvorena je i izložba likovnih radova na temu kazališta. Za izlaganje bili su pozvani članovi Udruga učlanjenih u Zajednicu kulturno-umjetničkih udruga naše županije, a odazvali su se  iz  likovne sekcije „Podravka 72 “,Kloštranske palete iz Kloštra Podravskog,,  Likovne sekcije „Likresa“ KUD-a „Ivan Vitez Trnski“ iz Novigrada Podravskog te po prvi puta Likovna sekcija KUD-a „Delovi“ iz Delova.

Nazočne je pozdravila i kroz program otvorenja vodila tajnica županijske Zajednice Kulturno-umjetničkih udruga gospođa Zrinka Roksandić koja je izrazila zadovoljstvo da se i likovni amateri uključuju u promišljanje i promociju kazališta i na ovaj način.

Izložbu je otvorila zamjenica gradonačelnika Grada Đurđevca gospođa Kristina Benko Markovica, a svojim nastupom otvorenje su uveličali i prisutne oduševili članovi KUD-a „Ferdo Rusan“ iz Virja.

Članovi likovne sekcije „Podravka 72“koji su sudjelovali, sa svojim slikama i skulpturama na ovoj izložbi su: Barbara Percač, Branka Šinko, Danica Kuzel, Draženka Kolar, Katica Augustinović, Vesna Martinjak, Slavica Pantelić, Nadica Markov, Đurđica Pranjić, Marcel Mikulčić

Sekcija: