LITERATI KUDA PODRAVKA USPJEŠNI NA PRVOM MEĐUNARODNOM SUSRETU PJESNIKA U ORGANIZACIJI DHK, OGRANAK ZAGREB

Ožu 23, 2018
Datum događanja: 
Četvrtak, 15 Ožujak, 2018

     Hrvatsko književno društvo, Ogranak Zagreb, u Narodnom sveučilištu Dubrava, dana 15.03.2018. godine u 18,00 sati posvetilo posebnu pažnju ženama. U organizaciji Književnog kutka Zagreb, održana je večer poezije kojim se veličala žena, uz prigodan kulturno glazbeni program, koji je s puno srca i vrlo neposredno osmislila i vodila Ljiljana Pasariček, a izbor pjesama za taj prvi međunarodni susret pjesnika, za recital „S ljubavlju ženama“, bio je pod budnim okom poznate spisateljice i dramaturginje Maje Gregl.  

     Bila je to večer puna poetske sreće, muzike, duše i glazbenih poslastica u izvođenju vokalnog sastava Ive iz Ivanić Grada.

     Selekciju pjesama prošli su članovi Literarne sekcije KUD-a Podravka u sastavu Marije Hegedušić, Ivana Picera i Zdenke Čavić, te su za svoj nastup dobili Zahvalnicu i Zbornik recitala.

     Na tom prvom međunarodnom druženju pjesnika iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije i Hrvatske, bilo je zastupljeno četrdesetak autora, koji su nadahnuto recitirali svoje pjesme.

Priredila: Zdenka Čavić

Sekcija: