S ponosom predstavljena Zavičajna zipka

Srp 04, 2016
Datum događanja: 
Ponedjeljak, 4 Srpanj, 2016

Zbirka radova Zavičajna zipka sretno je procvala nadahnutim,umjetnički snažnim pjesmama,od kojih neke zasigurno nikad neće biti zaboravljene. Ovim riječima je u predgovoru nove zbirke radova Literarne sekcije KUD-a Podravka progovorila književnica Maja Kušenić Gjerek da bi na samoj promociji knjige svoje viđenje osnažila dodatnim pohvalama.

⁃    Svi zajedno, kako literati koji nisu profesionalni pjesnici nego ljudi koje svakodnevno susrećemo na ulici, u trgovini ili na njihovim radnim mjestima, tako i likovni umjetnici koji su riječi poduprli prekrasnim crtežima mogu biti ponosni na ovu knjigu. Kao urednica i jedna od autorica ja to doista i jesam,a vjerujem da moje osjećaje dijelite i vi- rekla je Maja Kušenić Gjerek.

I doista svi prisutni na promociji s ponosom i veseljem listali su knjigu, izašlu u sunakladništvu Baltazara, koja gotovo na 200 stranica donosi zrele i nadahnute stihove kako etabliranih pjesnika tako i onih koji tek ulaze u svijet poezije. Pročitani stihovi izaizvali su topli pljesak baš kao i glazbeni nastupi članova sekcije Marice Hasan, Vjekoslava i Marka Lukanca i Ive Kovača Kaja.

Sekcija: