Humanitarni koncert Tamburaši za Žiku

Tamburaši za Žiku naziv je humanitarnog koncerta kojeg organizira KUD Podravka dajući potporu teško ozlijeđenom članu Tamburaškog orkestra Ivanu Živkoviću. Ovaj talentirani glazbenik koji se ubraja među 100 najboljih hrvatskih tamburaša teško je stradao ovog ljeta na moru i predstoji mu mukotrpna i dugotrajna rehabilitacija. Brojni članovi raznih orkestara i sastava u kojima je Ivan zvani Žika svirao ili s njima surađivao odlučili su mu pomoći u oporavku. Nisi sam poručit će mu svojom glazbom i pjesmom na koncertu koji će se održati u srijedu 28. listopada u sportskoj dvorani Srednje škole s početkom u 20 sati. Nastupaju Mejaši, Kas, Elita, Mjesečina,Pleter,Darko Barić,Franjo Barić,TS Štimung, KUD Podravka (Tamburaški orkestar i Ženski vokalni sastav), Klapa Kopivnica,  Debitanti i TS Svirci moji.

Potporu humanitarnom projektu dali su Podravka, Grad Koprivnica,Koprivničko-križevačka županija, HDS-ZAMP i Carlsberg, a medijski pokrovitelji su Glas Podravine i Radio Koprivnica.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se u nabaviti u pretprodaji u Šarenom dućanu, Caffe baru Tempo, i na recepciji Podravke.
Dolaskom na koncert, kupnjom ulaznice i dobrovoljnim prilogom i vi možete doprinijeti da Žika ponovno svira.

Podjeli: