U Zagrebu otvorena izložba "Božićna priča" članova KUD-a Podravka, Likovne sekcije "Podravka 72"

15.12.2023.

"Božićna priča" naziv je izložbe članova KUD-a Podravka, Likovne sekcije "Podravka 72" koja je 15. prosinca otvorena u Galeriji Ruža, odnosno u prostoru središnjice UHBDDR-a na adresi Augusta Šenoe 11 u Zagrebu. Organizatori izložbe su KUD Podravka, središnjica UHBDDR-a te UHBDDR ogranak Peteranec.

U svečano otvorenje izložbe prisutne su uveli članovi KUD-a Podravka, Literarne sekcije i to Ana Jakopanec, Domagoj Švabek i Božena Dlaka s prigodnim recitacijama svojih napisanih pjesama za ovo predblagdansko vrijeme. Pozdravnim govorom dobrodošlice obratila se Marija Kronja, tajnica središnjice UHBDDR-a, dok je predsjednica KUD-a Podravka Vesna Martinjak upoznala posjetitelje s povijesti KUD-a i Likovne sekcije. Martinjak se ujedno osvrnula i na samu izložbu te radove koji su izloženi, a na kraju svečanosti predala je i prigodne poklone; sliku Josipa Gregurića te zbirku članova Literarne sekcije "Srce na dlanu" uz zahvalu na krasnoj suradnji za ovu izložbu, ali i budućim aktivnostima kroz nadolazeću godinu.

Izložbu je službeno otvorila Marija Kronja, a druženje članova KUD-a Podravka i posjetitelja se nastavilo uz mali domjenak, razmjenu utisaka i razgledavanje izloženih radova.

>> FOTOGALERIJA U Zagrebu otvorena izložba "Božićna priča" članova KUD-a Podravka, Likovne sekcije "Podravka 72"

Fotogaleriju s otvorenja izložbe potražite klikom ovdje.

Podjeli: